Cornell en Sylvia bij de Kessler Stichting 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor B2-Cleaning de gewoonste zaak van de wereld. Wij vullen de drie onlosmakelijke elementen: People, Planet en Profit heel concreet in. Naast zorg voor het milieu is zorg voor en ontwikkeling van onze medewerkers cruciaal. Niet alleen op het gebied van veiligheid maar ook op het gebied van opleidingen en gezondheid. Het verantwoord ondernemen onderschrijven wij met de Code Verantwoordelijke Marktgedrag.

Onze mensen

Een tevreden medewerker is een productieve medewerker voor u. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde medewerkers. Dat het prettig werken is bij B2-Cleaning uit zich in een laag ziekteverzuim en weinig verloop met als gevolg continuïteit.

Ondernemingsraad B2
De Ondernemingsraad (OR) van B2-Cleaning bestaat uit medewerkers vertegenwoordigd vanuit de gehele B2-organisatie. Zij behartigen met veel plezier, passie en inzet de duurzame en collectieve belangen van alle B2-medewerkers. Waarbij de OR het overkoepelende duurzame organisatiebelang natuurlijk niet uit het oog verliest. Alle medewerkers van B2-Cleaning zijn van harte uitgenodigd om via de OR mee te denken en te praten over het beleid van B2. Op deze wijze kunnen zij mede invloed uitoefenen op belangrijke beslissingen.

Ben je een B2-medewerker en heb je opmerkingen, vragen, of interesse in deelname aan de OR, óf wil je meer informatie? Mail ons dan via: or@b2-cleaning.nl

SROI: succesvol terug naar werk

Kwaliteit van ons werk mag u als vanzelfsprekend beschouwen, maar net zo belangrijk vinden wij het als werkgever ook om kansen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij werken daartoe nauw samen met het UWV en met het Werkgeversservicepunt in diverse gemeenten. Het instromen gebeurt aan de hand van een opleidingsprogramma. Na een stageperiode, die doorgaans 12 weken duurt, biedt B2-Cleaning, bij wederzijds enthousiasme, de kandidaat een vast dienstverband aan.

Materialen en middelen

Algemeen geldt dat alle gebruikte materialen en middelen geselecteerd worden op basis van duurzaamheid. We streven ernaar zo min mogelijk gebruik te maken van chemische reinigingsmiddelen. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe, innovatieve, milieuvriendelijke en energiezuinige producten en machines. Via onze leveranciers, publicaties in vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij de meest milieuvriendelijke en energiezuinige producten en machines inzetten op uw locatie(s).

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Steeds meer bedrijven en organisaties ondertekenen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Daarmee geven ze invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en aan eerlijk en fatsoenlijk zaken doen met elkaar. Ook bij B2-Cleaning vinden wij dit belangrijk en wij onderschrijven deze Code dan ook van harte. Daarnaast verwachten onze opdrachtgevers ook steeds vaker dat de ingekochte dienstverlening eerlijk en fair geleverd wordt.

Ondertekenaars van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf leggen verantwoording af over de toepassing van de Code. Dit gebeurt één keer per jaar in een zelfverklaring. In de zelfverklaring komen vijf domeinen aan bod: toepassing van de Code, betrokkenheid van onze organisatie, duurzame marktcondities/eerlijk en fatsoenlijk zaken doen met elkaar, contractvoorwaarden en uitvoering van het contract en sociaal beleid.

Lees hier de zelfverklaring van B2-Cleaning.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]